Nieuwbouw woonhuizen

Nieuwbouw woonhuizen

U wilt een woonhuis laten bouwen? Aannemingsbedrijf W. Schouten b.v. heeft ruime ervaring met nieuwbouw van woonhuizen. Heeft u een kavel gevonden, dan kunnen wij u in het hele bouwproces begeleiden. Van het ontwerp en advies over de kleinste afwerkingsdetails tot het mooiste moment: de oplevering van uw nieuwbouwwoning.

Schouten verzorgt totaalbouw

Als bouwbedrijf heeft Schouten in de afgelopen decennia een groot netwerk opgebouwd. Door onze ervaring voelen wij precies aan welke architect het beste past bij de gewenste bouwstijl en uw persoonlijke wensen. Zodra het definitieve ontwerp goedgekeurd is, begint het mooiste deel van ons werk. Wij gaan uw woonhuis bouwen.

Wij begeleiden de nieuwbouw van uw woonhuis

Als kleine aannemer verzorgt Schouten de totale woningbouw in eigen huis. Van de calculatie en contacten met de leveranciers tot aan de complete nieuwbouw zelf. Hierdoor weet u precies wat het bouwen van uw woonhuis gaat kosten, maar heeft u vooral ook inspraak in alle details van de woning. Uiteraard wordt u daarbij geadviseerd door onze ervaren vakmensen. Zo weet u zeker dat de woning die u laat bouwen helemaal aansluit op uw persoonlijke woonwensen en de behoeften van uw gezin. Flexibiliteit en korte communicatielijnen zijn kenmerkend voor ons als bouwbedrijf. Maatwerk is bij Aannemingsbedrijf W. Schouten b.v. de standaard.

Neem contact met ons op