Appartementen

Nieuwbouw appartementen

Nieuwbouw van appartementen is voor Aannemingsbedrijf W. Schouten b.v. bekend terrein. Geen bouwproject is ons te groot of te klein. Appartementencomplexen bouwen wij in opdracht van projectontwikkelaars, woningcorporaties en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s). Maar ook in eigen beheer, zoals het eind 2017 opgeleverde luxe appartementencomplex Cranenborgh Staete in Barneveld, dat wij zelf ontwikkelden.

Appartementencomplexen

Natuurlijk zijn de mogelijkheden bij nieuwbouw van appartementen legio. Bouwbedrijf Schouten adviseert u graag over het eisenpakket dat het beste past bij de gebruiksfuncties van de appartementen. Wij zijn actief in de wijde regio, van Utrecht, Amersfoort en Ede tot Arnhem en Apeldoorn en Nijmegen. Ons doel: tevreden eindgebruikers.

Onderhoud en verbouw

Uiteraard behoren ook onderhoud en renovatie tot de mogelijkheden. Denk aan het moderniseren van bestaande complexen of het levensloopbestendig maken van bestaande woningen. Wij adviseren u graag over hoe verouderde appartementen leefbaarder en duurzamer gemaakt kunnen worden.

Neem contact met ons op