Winkel

Heeft u plannen voor nieuwbouw of verbouw van een winkelpand? Aannemingsbedrijf W. Schouten b.v. heeft de kennis en expertise in huis om uw project vakkundig en snel uit te voeren. Wij nemen u het complete bouwmanagement uit handen. Zodat u zich kunt richten op uw core business: de winkel en uw klanten.

Retail bouw management

Nieuwbouw, maar ook aanpassingen aan bestaande bouw in de retail, is een uitdaging. We hebben te maken met strakke planningen, werkzaamheden die doorgang moeten vinden of zo snel mogelijk weer opgestart moeten worden. En veelal een werkplek in een druk winkelgebied. Met onze ervaring in retail bouw management nemen wij u niet alleen alle zorgen uit handen. Wij adviseren en begeleiden u ook bij alle facetten van de complete bouw. Van vergunningen en planning tot de uitvoering door onze vakmensen. Daarbij staat kwaliteit en persoonlijke aandacht bij ons hoog in het vaandel.

 

Naast retailbouw kunnen wij ook uitbreiding in de vorm van een verbouwing of periodiek onderhoud voor u uitvoeren. Neem contact met ons op voor een persoonlijk advies.

Neem contact met ons op