Schoorsteenvervangen

Schoorsteen renovatieSchoorsteen renovatie specialist W. Schouten

Is uw schoorsteen aan renovatie toe? Aannemingsbedrijf W. Schouten b.v. is dé specialist in Midden-Nederland voor het vervangen en renoveren van schoorstenen. Van reiniging en het vervangen van voegwerk tot het opmetselen en waar nodig impregneren van een nieuwe schoorsteen. Dat doen wij op traditionele wijze. Zodat u zeker weet dat de renovatie van uw oude of lekke schoorsteen deskundig wordt uitgevoerd.

Schoorsteen verwijderen en vervangen

Soms is renovatie niet voldoende en moeten we de hele schoorsteen verwijderen. Voordeel van een ervaren bouwbedrijf als W. Schouten is dat wij de verwijdering en vervanging van uw schoorsteen veilig en vakkundig kunnen uitvoeren. Wij metselen de schoorsteen ter plekke weer op en brengen het voetlood juist aan, zodat lekkage geen kans meer krijgt. Ook zorgen wij ervoor dat u zo min mogelijk overlast ervaart terwijl wij de schoorsteen verwijderen en de nieuwe schoorsteen bouwen.

Voorkom lekkage door voegen en impregneren

Na het opmetselen en vervangen van het voetlood gaan we de schoorsteen voegen en waar nodig impregneren. Zodat de schoorsteen bestand is tegen weersinvloeden en weer vele jaren mee kan. Wilt u ons uw schoorsteen laten maken? Vult u dan onderstaand contactformulier in.