Nieuwbouw kantoorpand

Uw kantoorpand is uw visitekaartje. Tegelijkertijd moet het ruimte bieden aan uw personeel en bedrijfsactiviteiten, prettig aanvoelen en uw werkzaamheden ondersteunen. Aannemingsbedrijf W. Schouten b.v. voorziet in nieuwbouw, verbouw en renovatie van kantoor- en bedrijfspanden.

Nieuwbouw kantoor- en bedrijfspanden

Nieuwbouw van een bedrijfspand of kantoorpand is een complex project. Met onze ruime ervaring en expertise fungeren wij als totaalpartner in de nieuwbouw van uw kantoor- of bedrijfspand. Van begeleiding bij het ontwerp tot de uitvoering en ingebruikname van de nieuwbouw.

Verbouw en renovatie kantoor- en bedrijfspanden

Bent u uw kantoor- of bedrijfspand ontgroeid? Past de huidige situatie niet meer bij uw activiteiten? Of voldoet het pand niet meer aan de duurzaamheidseisen anno nu? Dan biedt bouwbedrijf W. Schouten uitkomst. Wij hebben ruime ervaring in de verbouw en renovatie van kantoorpanden en bedrijfspanden. 

Bouwen met oog voor de omgeving

Wij weten hoe belangrijk het is dat u en uw klanten, maar ook de directe omgeving zo min mogelijk overlast ervaart van de (ver)bouw. Daarom zorgen wij er voor dat u bereikbaar blijft tijdens de werkzaamheden en uw activiteiten ongestoord blijven doordraaien. Dat vraagt om een stukje extra coördinatie en persoonlijke aandacht voor u en uw omgeving. Iets waar wij als bouwbedrijf sterk in zijn.

Neem contact met ons op