Flat

Aannemingsbedrijf W. Schouten b.v. is een allround bouwbedrijf. Vanuit onze vestiging in Barneveld verzorgen wij grote en kleine woningbouwprojecten in de regio’s Utrecht, Arnhem en Apeldoorn. Van woonhuis tot appartementencomplex en van particuliere opdrachtgever tot woningcorporatie en projectontwikkelaar. Daarbij staan heldere communicatie, persoonlijk contact en kwaliteit bij ons bovenaan.

Woonhuis bouwen

Heeft u een kavel gevonden? Schouten is een klein aannemingsbedrijf dat de totale woningbouw van uw nieuwbouwhuis verzorgt. Onze vakmensen begeleiden u persoonlijk gedurende het hele traject. Van het ontwerp tot de oplevering van uw woonhuis.

Nieuwbouw appartementen

Geen bouwproject is ons te groot of te klein. Bouwbedrijf Schouten adviseert u graag over het eisenpakket dat het beste past bij de gebruiksfuncties van de appartementen. Uiteraard behoren ook verduurzaming en onderhoud van bestaande complexen tot de mogelijkheden.

Bijgebouwen: garage, veranda en tuinkamer

Geniet langer van het buitenleven met een prachtige veranda of tuinkamer. Die geeft u de mogelijkheid om lange avonden met vrienden en familie te genieten van uw tuin. Wij ontwerpen, bouwen, monteren en plaatsen veranda’s, tuinkamers maar ook garages en schuren en nemen u alle werk uit handen.

Neem contact met ons op