Over ons

Aannemingsbedrijf W. Schouten b.v. is een allround bouwbedrijf met bijna een eeuw bouwervaring (sinds 1924). We zijn actief in de nieuwbouw, verbouw, renovatie, onderhoud en schoorsteen vervanging. Dit doen we met een kleinschalig team van tien vaste vakkrachten vanuit onze vestiging in Barneveld. Onder onze opdrachtgevers zijn particulieren en bedrijven, maar ook woningcorporaties en Verenigingen van Eigenaren (VvE’s).

 

Persoonlijke aandacht voor uw project

Waarom onze klanten met ons samenwerken? Als kleinschalige aannemer hebben we alle ruimte voor persoonlijke aandacht en begeleiding. De collega waarmee u de eerste oriënterende gesprekken voert is ook de uitvoerder van het project. Zo kunnen we de korte lijnen niet alleen beloven, maar ook waar maken. Want of het nu een zakelijke of particuliere klant betreft; persoonlijk contact en vakkundige begeleiding vinden wij heel belangrijk.

 

Vakmensen met oog voor detail

Een jaren 30 woning renoveren in authentieke stijl? Of nieuwbouw van een prachtig vrijstaand woonhuis of luxe kantoorpand? Bij Schouten gaan we geen uitdaging uit de weg. We onderscheiden ons daarbij door oog voor detail, vakmanschap en een persoonlijke benadering. Genoeg over ons. Wat zijn uw wensen en vragen? We maken graag een afspraak om persoonlijk kennis te maken.

Neem contact met ons op